Over mij

Ik ben Niekie en mijn motto is: makkelijk, voedzaam en vooral lekker eten.

Met dit platform wil ik kennis en informatie delen over voeding die goed is voor de ontwikkeling van kinderen. En tevens ook een positieve bijdrage leveren aan het welbevinden van volwassenen.

Vanaf het moment dat we worden geboren leren we nieuwe vaardigheden. Van de eerste glimlach tot de eerste stapjes die we zetten. Als we ouder worden moeten we op school een hoop nieuwe dingen leren. Maar ook als we volwassen zijn moeten we op ons op ons werk kunnen concentreren. Voor al deze functies hebben onze hersenen continu voedingsstoffen en energie nodig.

Brainfood voeding waar je brein blij van wordt! Brainfood om je concentratievermogen te verbeteren! Er is heel veel onderzoek gedaan naar het verband tussen voeding en de hersenen. Wat is nu de beste brandstof voor je brein zodat je er goed tegen aan kan. Welke voeding zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel! Op dit platform geven ik je er alle informatie over.

Ik kies bij de recepten zoveel mogelijk voor verse en pure ingrediƫnten met zo min mogelijk toevoegingen. Geen ingewikkelde recepten of ingrediƫnten. De meeste producten kun je ook gewoon kopen in de supermarkt.

Ik hoop dat ik je met deze blog kan inspireren. Laat je het mij weten als je een van mijn recepten gemaakt hebt met de #brainfood4u ? Dat vind ik super tof!

Liefs, Niekie